Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Christophe en Nick mogen dan nog niet verliefd zijn, maar ons hart hebben ze alvast gestolen!

‘Blind Getrouwd’: dit waren onze 10 favoriete momenten uit de tweede aflevering

Vanavond werd de tweede aflevering van ‘Blind Getrouwd’ uitgezonden op VTM. Hier kregen we van de makers te zien hoe de twee laatste koppels elkaar blind het jawoord gaven en dat zorgde opnieuw voor heel wat grappige, ontroerende en emotionele momenten.

1. Het verliefde gegniffel van Christophe en Nick aan het altaar


Mocht Nick nu niet aan Christophe de vraag stellen ‘Hoe oud ben jij eigenlijk?’ zouden we denken dat ze al jaren samen zijn. Door hun schattig gegniffel, het feit dat ze elkaar meerdere keren in de armen vliegen én hun heerlijke mopjes is hun eerste ontmoeting allesbehalve awkward. Wij zijn fan!

2. Laura die haar bruidsboeket op het graf van haar overleden moeder legt


Naast een lach was er in de aflevering van vanavond ook plaats voor een traan. Laura verloor haar moeder op jonge leeftijd en om het gevoel te hebben dat haar mama er toch bij was, besloot ze om haar bruidsboeket samen met haar broer op haar graf te leggen.

3. De oma van Lothar die haar stoute schoenen aantrekt


Oma’s en hun (achter)kleinkinderen. Het is de grootste droom van elke grootouder om te zien hoe hun kleinkinderen kinderen krijgen en daar denkt ook de oma van Lothar net zo over. Haar guitige glimlach is alvast goud waard.

4. Tatiana die duidelijk maakt dat ze een vrouw met pit is


In haar soep heeft ze dan liever niet al te veel peper, maar voor de rest kan Tatiana wel wat kruiding gebruiken. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, maar gelukkig heeft Lothar daar als cat dad wel wat ervaring mee. 😉

5. De niet zo klassieke trouwspeech van Laura


In een traditionele trouwspeech kiest men er meestal voor om iedereen te bedanken en een aantal lieve woorden over zijn of haar partner te zeggen, maar daar dacht Laura duidelijk anders over. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om aan de aanwezige gasten duidelijk te maken wat voor een tijger Sonny wel niet is.

6. Laura’s broer die iedereen stil krijgt


De broer van Laura neemt wél de tijd om enkele mensen te bedanken. Zo zet hij zijn vader en stiefmoeder Ilse in de bloemetjes en neemt hij tijd om hun overleden mama een gepast eerbetoon te geven. Een moment dat hier en daar voor een traantje zorgde en dan hebben we het niet alleen over de aanwezige huwelijksgasten.

7. De huwelijksdans van Christophe en Nick


Nick koos voor zijn huwelijksdans voor het nummer ‘If I Was Your Man’ van Matt Simons. De tekst van het lied was wel héél erg toepasselijk voor de situatie, maar dat was nog lang niet ons favoriete moment. Hun bangelijke dansmoves dan weer wel! Sorry Line en Victor, maar de prijs van beste openingsdans uit ‘Blind Getrouwd’ zijn jullie kwijt!

8. Nick die dan toch nog zijn serieuze kant laat zien


Nick komt voornamelijk over als een plezante grappenmaker, hij is duidelijk niet bang om ook zijn emoties te tonen. Onze voorraad zakdoekjes is er na deze aflevering dan ook al bijna door!

9. Jonah die een traantje wegpinkt


Op vlak van trouwen zijn het meestal wij vrouwen die grote dromen hebben, maar ook Jonah had één wens als het over zijn trouwdag ging. Zo droomde hij ervan om met een witte Porsche naar het gemeentehuis te rijden. Een droom die met de hulp van enkele vrienden effectief uitkwam en ervoor zorgde dat Jonah heel eventjes zijn zakdoek moest bovenhalen.

10. Tatiana die ook vlak voor het grote moment haar gevoel voor humor niet verliest


Wij doen alvast nog een snel schietgebedje voor Lothar. Wij hebben zo’n vermoeden dat die arme jongen het nodig zal hebben!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '