https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

In de aflevering van vanavond vertrokken alle koppels op huwelijksreis.

‘Blind Getrouwd’: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het leven met Joris niet saai zal zijn’

Voor de resterende twee koppels was het ongetwijfeld spannendste moment uit hun leven vanavond eindelijk aangebroken. Line en Victor en Tim en Elke gaven elkaar het jawoord terwijl de overige drie matches richting de zon trokken voor hun huwelijksreis.


Line en Victor vullen elkaar alvast goed aan. Ze zijn beide vrolijk, goedlachs en lijken op het eerste zicht een beetje hetzelfde karakter te hebben. Op vriendschappelijk vlak zit de klink er duidelijk in, maar wie weet zorgt hun enthousiasme ervoor dat de vonk binnenkort daadwerkelijk overslaat. ‘In het begin is het een beetje raar om zo lang naar elkaar te kijken. Maar toen ik haar smile zag, begon ik ook automatisch te lachen’, vertelde Victor tegen de camera’s.

Toen ik haar smile zag, begon ik ook automatisch te lachen.


Waar de sfeer bij Tim en Elke gedurende hun jawoord redelijk gemoedelijk blijft, weet het koppel ons later in de aflevering toch nog te verrassen.Tim, aan wiens humor kijkend Vlaanderen nog even moet wenen, wist ons met zijn mooie trouwspeech toch te ontroeren. Toen hij bijvoorbeeld zijn ouders – die na 40 jaar nog getrouwd zijn – als voorbeeld gaf en al zeker toen hij op z’n knieën ging mét verlovingsring voor zijn kersverse bruid. We moeten je dan vast niet vertellen dat zowel Elke, als de aanwezige huwelijksgasten, als wij thuis een tikkeltje ontroerd waren. ‘Voor mij was dat een teken dat hij echt voor mij koos en dat hij het echt wou proberen. Ik was dan ook heel ontroerd’, aldus Elke.

De huwelijksreis


Na alle vijf koppels elkaar het jawoord gegeven hebben, is het tijd om te vluchten naar de zon om elkaar wat beter te leren kennen en alle stress van de afgelopen weken achter hun te laten. Iets wat bij iedereen behoorlijk goed lijkt te lukken als we de autoproblemen van Stijn en Joke en Annelies en Joris niet meetellen tenminste. Niet alle mannen zijn namelijk een natuurtalent achter het stuur, zo blijkt. Gelukkig trekken de twee dames er zich niks van aan en kunnen ze ermee lachen. ‘Ik ben ervan overtuigd dat het leven met Joris niet saai zal zijn’, aldus Annelies.

Annelies en Joris zijn momenteel alvast met voorsprong ons favoriete koppel. Zo deed ze alvast een opmerkelijke ontdekking in het toilettasje van haar man. Waar sommige dirty minds misschien dachten dat het om iets anders ging, bleek het om twee haarborstels te gaan. Schattige momentjes zijn er genoeg tussen de twee, maar in de preview van volgende weel blijkt dat Joris op vlak van gevoelens toch niet iets verder zit… Stay tuned!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content