Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Bereid jullie voor op een finale die mij sprakeloos heeft gemaakt', schrijft Kaley 'Penny' Cuoco op Instagram.

ZIEN: ‘The Big Bang Theory’-cast in tranen bij opnames van allerlaatste aflevering

Na maar liefst twaalf jaar en evenveel seizoenen neemt de cast van ‘The Big Bang Theory’ afscheid van de serie en van elkaar. Dat dat afscheid zwaar valt, bewijzen verschillende posts van de acteurs op sociale media. Excuse us, wij gaan even mee huilen.


Op 16 mei wordt de allerlaatste aflevering van de populaire serie rond vier hilarische wetenschappers – lees: nerds – uitgezonden in de Verenigde Staten. De opnames van die aflevering vonden de voorbije dagen plaats. Op sociale media gaat het afscheid niet onopgemerkt voorbij. Actrice Kaley Cuoco, ofwel Penny – Penny! Penny! – deelde een foto op Instagram waarop ze tranen met tuiten huilt na het lezen van het laatste script. Op een andere foto ligt datzelfde script bedolven onder een berg besnotterde zakdoekjes. ‘Bereid jullie voor op een finale die mij sprakeloos heeft gemaakt’, schrijft ze bij de foto.

Johnny Galecki, die Leonard speelt, had eveneens zakdoekjes nodig na de lezing van het script. ‘Deze ochtend was geen gemakkelijke. Zo triest. Zo dankbaar’, schrijft hij op Instagram.

Kunal Nayyar, ofwel Raj, laat zijn tranen niet zien. Hij deelde de veelzeggende laatste woorden van het script.

Melissa Rauch, die Bernadette speelt, heeft het over de band met haar collega’s. ‘Ik werd als kind altijd als laatste gekozen voor elk team, dus het is voor mij heel speciaal om deel te mogen uitmaken van deze groepsknuffel’, staat er te lezen.

Mayim ‘Amy’ Bialik heeft dan weer een speciaal woordje over voor Melissa Rauch. Zij kwamen in de serie in het derde seizoen en werden een vast deel van de cast. ‘We hebben samen geweend, gelachen en kinderen opgevoed op de set. Ik had het niet gehaald zonder haar.’

Op dit moment zendt Q2 het elfde seizoen van ‘The Big Bang Theory’ uit. Het is nog niet duidelijk wanneer het twaalfde en laatste seizoen te zien zal zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '