Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Samen met nóg twee live-actionremakes van Disneyfilms!

YES: deze fantastisch mooie Disneyfilm komt volgende maand eindelijk op Netflix

Is er iets beter dan een goede oude Disneyfilm op een koude winteravond? Netflix vindt van wel: een nieuwe, live-actionremake van zo’n goede oude Disneyfilm. In december worden er op de streamingdienst maar liefst drie toegevoegd!


 

‘Beauty and the Beast’


Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in de spectaculaire live-actionversie. Ook dit keer vertelt de film het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt ze bevriend met het betoverde personeel en leert ze om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van de kasteelheer. Ondanks haar angsten leert ze hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij in werkelijkheid is. Haar dorpsgenoten buiten de kasteelmuren denken daar echter anders over.

‘Beauty and the Beast’ kan je vanaf 2 december op Netflix bekijken.

‘The Little Mermaid’


Hold your horses: dit is niet dé live-actionremake van Disney waar we al zo lang op wachten. Daarvoor zullen we nog een tijdje geduld moeten hebben. Deze ‘The Little Mermaid’ (2018) heeft dan wel dezelfde titel als de Disneyfilm en heeft uiteraard zeemeermin Ariel in de hoofdrol die verliefd wordt op de knappe Eric, maar deze film is meer gebaseerd op het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen dan op de tekenfilm van vroeger. Al lijkt hij minstens even magisch, ondanks de afwezigheid van Sebastiaan.

‘The Little Mermaid’ is vanaf 1 december op Netflix te zien.

‘Mowgli’


Als we de trailer mogen geloven, is ‘Mowgli’ een veel minder vrolijke en komische film dan de Disney-versie van het verhaal die wij als kind zagen. Deze film van Andy Serkis – de man die Gollem speelt in ‘The Lord of the Rings’ – zou bovendien bloederiger en gewelddadiger zijn dan de live-actionversie die Disney in 2016 zelf uitbracht.  Net als de Disneyfilms is deze ‘Mowgli’ een adaptatie van het boek ‘The Jungle Book’ van Rudyard Kipling, over een jongen die in India in de jungle wordt opgevoed door wolven. De stemmen van de dieren werden ingesproken door onder meer Benedict Cumberbatch en Cate Blanchett.

‘Mowgli’ staat vanaf 7 december op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '