https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Nicolas (26) heeft zo zijn eigen 'Chateau Meiland'.

Ook deze drie Vlaamse B&B-uitbaters gaan binnenkort op zoek naar de liefde

Chloë Foubert

Begin deze maand kondigde VTM aan een eigen, Vlaamse versie te zullen brengen van het Nederlandse succesprogramma ‘B&B vol liefde’. We konden daarbij meteen kennismaken met de eerste enthousiaste vrijgezellen, namelijk Arno (30), Stephanie (40) en Isabel (57). Hoog tijd om de laatste drie B&B-uitbaters te leren kennen die op zoek zullen gaan naar de liefde.


Ze leven als God in Frankrijk, maar missen dat allerlaatste puzzelstukje: een partner die samen met hen gasten wil verwelkomen in hun prachtige B&B. Na de ambitieuze Arno (30), dierenvriend Stephanie (40) en enthousiasteling Isabel (57) zijn met de bedreven Nicolas, levensgenieter Marc en keuvelaar Dirk de zes B&B-uitbaters nu officieel bekend.

Nicolas (26) heeft alvast veel zin in het avontuur. Hij woont op een gigantisch domein in de Franse Champagnestreek. Zo is er niet alleen een kasteel, maar ook nog vijf vakantiehuizen goed voor zo’n 65 gasten. Nicolas wordt nu nog volop klaargestoomd om binnenkort de leiding van de B&B over te nemen. Hij voelt zich absoluut op zijn plek in Frankrijk en het land heeft alles wat zijn hart begeert. Alleen een partner waarmee hij zijn ervaringen kan delen, mist dus nog. En liefst iemand die trouw en eerlijk is. Nicolas is handig en weet van wanten, maar geeft toe in het begin wel wat verlegen te kunnen zijn.


 

Levensgenieter Marc (59) runt dan weer een B&B met luxe-kamers in Zuid-Frankrijk. Na een carrière als verpleegkundige en zelfstandig juwelier besloot Marc zijn droom waar te maken en naar het zonnige Frankrijk te verhuizen. In het kleine dorpje waar hij nu woont, is Marc graag gezien. Al mist hij een vrouw in zijn leven om al zijn ervaringen mee te delen. Hij is op zoek naar iemand met durf en energie die samen met hem van het leven wil genieten.


 

Last but not least is er voormalig verpleger Dirk (61), die nu zijn droom beleeft in het Franse dorpje Vicq. Hij is passioneel met eten bezig en deinst er niet voor terug een uitgebreid ontbijt of een viergangenmenu op tafel te toveren. Honger lijden, zal je dus niet! Dirk is gelukkig, maar mist een partner in zijn leven. Een klankbord om ‘de dingen des leven’ mee te delen, zo zou je kunnen stellen.


 

Wil jij graag een van deze vrijgezellen beter leren kennen en je in dit buitenlands avontuur storten? Dan kan je je nu inschrijven via de website.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content