Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

We krijgen zelfs al een aantal kandidaten te zien.

Nathalie Meskens geeft ons een kijkje achter de schermen van ‘Blind Date’

Herlinde Matthys

Na ‘Blind Getrouwd’ begint ook ‘Blind Date’ morgen op VTM. Het iconische programma werd in een nieuw jasje gestoken en presentatrice Nathalie Meskens neemt ons al even mee achter de schermen.


VTM werd onlangs dertig jaar en ter ere van die verjaardag haalt de zender het succesvolle programma ‘Blind Date’ van onder het stof. Tegenwoordig stappen koppels al ‘blind’ in het huwelijksbootje, maar vroeger werd er dus eerst nog ‘blind’ gedatet. Ingeborg was cupido van dienst voor de kandidaten die werkelijk alles uit de kast haalden om hun potentieel toekomstig lief achter die schuifbare wand te imponeren. Op het einde van de show mocht de vrijgezel met zijn of haar favoriete kandidaat op reis, en dat avontuur begon al op de bekende trap waar ze verplicht een paar keer moesten omdraaien en wuiven naar het publiek. O nostalgie!

‘Het is te hopen dat ze een kusje uitdelen op vakantie’


Aan het concept is bij de nieuwe ‘Blind Date’ niks veranderd: drie singles strijden om het hart van de kandidaat, zelfs de begintune is knal hetzelfde. Enkel Ingeborg moest plaats maken voor Nathalie Meskens als presentatrice. Die laatste geeft ons alvast een blik achter de schermen. ‘De ploeg is best wel zenuwachtig zo net voor het programma’, vertelt Nathalie.

‘Wat ik zo leuk vind aan onze versie van ‘Blind Date’ is dat er verschillende soorten mensen en leeftijden meedoen’, gaat Nathalie verder. ‘We hebben jong, oud en een holebi-aflevering. Het is een mooie mix. Het is te hopen dat de kandidaten zich amuseren en misschien zelfs een kusje uitdelen op vakantie. Dat gaan we allemaal samen ontdekken in dit geweldige ‘Blind Date’.’ De allereerste aflevering kan je morgen om 21.15 uur zien op VTM.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '