Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ligt jouw huis er vaak rommelig bij?

Ruim op met Flair: hou samen met ons je huis helemaal rommelvrij

De kans dat je je goede voornemens ondertussen alweer hebt doorgeschoven naar volgend jaar is bijzonder groot. Geen nood! Flair helpt jou deze maand om tenminste één voornemen tot een goed einde te brengen. De komende weken geven we namelijk verschillende tips om je huis voortaan helemaal op orde te houden.

Je vindt je sleutels nooit tussen alle rommel, slaagt er zelden in om je vuile was weg te werken en je kleerkast puilt uit van de (ongedragen) kleren? Hoog tijd dan om samen met ons de handen uit de mouwen te steken!

De hele maand lang lees je op Flair.be de beste tips om je huis zo efficiënt mogelijk op te ruimen en te ontspullen, van advies van professionele coaches tot verschillende uitgeteste opruimtechnieken. Volg onze opruimavonturen op onze site en sociale media.

Bovendien hebben we ook jouw hulp nodig. Heb jij concrete opruimtips die ieders huishouden makkelijker maken? Is er een ideale verstopplek voor rommel als je gasten over de vloer hebt? En welke kamer houd jij het moeilijkst onder controle? Laat het ons weten via jorik.leemans@flair.be.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '