Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: pommelinetilliere

Op 26 oktober is het zover en kan je alles live volgen op haar Instagramaccount.

Pommeline laat na haar borsten ook haar billen vergroten

Pommeline, die bekend werd door haar deelname aan ‘Temptation Island’, liet in het verleden al haar borsten vergroten en binnen twee weken zijn haar billen aan de beurt. Dit heeft de blondine zelf bekendgemaakt op Instagram en wie benieuwd is naar de ingreep kan alles live volgen op haar account.


De ‘Temptation Island’-kandidate is in het verleden altijd open geweest over haar borstvergroting. Zo zijn we haar uitspraak ‘Ik heb 400 cc aan humor’ nog niet vergeten en vorige week droeg Pommeline een trui met een gelijkaardig opschrift in het programma ‘Zo Man Zo Vrouw’ van Jani Kazaltzis.

https://www.instagram.com/p/BaOtTfdHZV1/?taken-by=pommelinetilliere

Ook nu de blondine haar billen laat vergroten, communiceert ze hier eerlijk over op haar Instagramaccount. ‘Ik heb altijd al complexen gehad over mijn platte vormen en door middel van eigen vet laat ik men billen voller maken. Ik ben veel gaan gymen in het verleden om bilmassa bij te komen, maar dankzij bepaalde genen maak ik die niet aan jammer genoeg’, aldus Pommeline.

Binnen twee weken is trouwens al zover, want op 26 oktober om 10u00 gaat de ingreep door en die kan jij trouwens van begin tot einde mee volgen. Pommeline gaat de hele procedure namelijk live uitzenden op Instagram.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '