Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Jij bent de eerste man aan wie ik de échte Paris heb laten zien.'

Paris Hilton trouwt met haar ‘soulmate’ en pakt uit met sprookjeshuwelijk en 11 jurken

Naomi Ghyssaert

Misschien zijn sprookjes toch echt, want op 11 november 2021 stapte Paris Hilton (40) eindelijk in het huwelijksbootje met Carter Reum (40). Het koppel kent elkaar al 15 jaar, maar zegenen nu pas officieel hun liefde na bijna twee jaar samen te zijn. Op Instagram deelde Paris alvast heel wat beeldmateriaal van haar sprookjesachtig huwelijk…

In februari liet Paris alvast weten dat haar toenmalige vriend Carter Reum haar ten huwelijk had gevraagd op een privé-eiland. Op dat moment waren ze ongeveer één jaar aan het daten, maar het koppel kent elkaar al veel langer. Al 15 jaar lang waren ze kennissen, maar het is pas in 2019 dat het tussen hen serieus werd.

#justmarried

My forever begins today, deelde Paris op Instagram onder een foto van zichzelf in een elegante trouwjurk met lange mouwen. Op 11 november 2021 trouwt ze met Carter in de elitaire wijk Bel-Air, op een landgoed van haar grootvader Barron Hilton.

Paris meent de ware gevonden te hebben en laat er op Instagram geen gras over groeien. ‘Wanneer je je soulmate ontmoet dan voel je dat gewoon aan alles. Wij zijn sinds onze eerste date samen en willen ook echt graag bij elkaar zijn. Dit is een droom die uitkomt’ liet ze eerder weten op het platform. En dat niet alleen, want volgens haar is Cartner de enige man bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn: ‘Jij bent de eerste man voor wie ik mijn hart heb opengesteld en aan wie ik de échte Paris heb laten zien.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

11 jurken en een huwelijksdocumentaire

Het hele liefdesgebeuren wordt zo extravagant mogelijk gevierd, zo komt de streamingdienst Peacock TV met een dertiendelige docu-serie genaamd ‘Paris In Love’. Daarin volgen we een uitgebreide voorbereiding en de aanloop naar het huwelijk – en waarschijnlijk de dag zélf – en krijgen we een intieme kijk in het verhaal van tortelduifjes Paris en Carter…

Naast een uitgebreide ceremonie zal de bruid ook uitpakken met wel 11 (!) jurken. Dat verklapte ze alvast tijdens een Instagram-live met haar beste vriendin. ‘Het is dan ook 11/11’, zegt ze over de uitgekozen trouwdatum. Of ze ook wel degelijk elf jurken heeft gedragen, blijft de nog de vraag… Wij tellen er alvast maar vier op sociale media.

Naar het altaar droeg ze alvast een lange elegante jurk met lange mouwen, geborduurd met bloemen en een tule rok, gedesignd door Oscar de la Renta. De look ontbrak alvast niet aan diamanten en accessoires. De overige jurken werden nog niet gedeeld met de buitenwereld, maar hopelijk krijgen we binnenkort een sneak peek op Instagram…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '