Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De 35-jarige tennisster zou ondertussen zo'n 22 weken zwanger zijn

ZIEN: zo schitterde Serena Wiliams met haar zwangere buik op de rode loper van het Met Gala

Het Met Gala is elk jaar opnieuw een klein feest voor onze ogen. Alle aanwezige celebrities spenderen duizenden dollars aan hun rodeloperlooks, en daar mogen wij de volgende dag van genieten. Wat ons betreft was er dit jaar één celeb die er met kop en schouders uitstak wat haar look betreft: de zwangere Serena Williams.

Het is een goed jaar voor Serena Williams: in januari kondigde de tennisster haar verloving met boyfriend Alexis Ohanian aan en nog maar twee weken geleden deelde Serena op Snapchat het blijde nieuws dat ze haar allereerste kindje verwachte. De 35-jarige atlete zou op dit moment zo'n 22 weken zwanger zijn. Wat betekent dat we het babybuikje nu al héél goed kunnen spotten!

 

Williams was eergisteren te gast op het jaarlijkse Met Gala in New York City. Ze schitterde op de rode loper in een op maat gemaakte (want: hallo, babybump!) jurk van Versace. En eerlijk is eerlijk: de emeraldgroene jurk in combinatie met die prachtige zwangerschapsglow zag er zéér goed uit. Lookin' good, Serena!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '