Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De twee mannen maken in een hilarisch filmpje promotie voor de European Open, een tennistoernooi in Antwerpen.

ZIEN: Niels Destadsbader en Guga Baúl innig knuffelend op tennisveld

Herlinde Matthys

Niels Destadsbader en Guga Baúl spelen samen in een promofilmpje voor de European Open, een groot tennistoernooi dat in oktober plaatsvindt in Antwerpen. Ze nemen de instructies van hun coach nogal letterlijk en dat levert hilarische beelden op.


Niels Destadsbader en Guga Baúl die al knuffelend ronddraaien op een tennisveld, je ziet het niet elke dag. Voor jullie denken dat er een compleet onverwachte nieuwe romance ontstaan is in BV-land: het gaat om een promofilmpje voor de European Open. Dat tennistoernooi vindt van 14 tot 21 oktober plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Guga ruilde speciaal voor de video zijn lieftallige vriendin Tine Embrechts heel even in voor de charmante Niels Destadsbader.

Lovegame


Niels en Guga krijgen les van een tennisleerkracht, maar ze nemen alles wat hun coach zegt nogal letterlijk op. Als hij volley zegt, begint Guga te tennissen met een volleybal. Kermt hij het uit van de pijn door een plotse kramp in zijn rug, dan beginnen de twee mannen luid te kreunen bij elke slag. En bij lovegame, wat in tennistermen betekent dat een speler zijn eigen game binnenhaalt zonder dat de tegenstander een punt heeft gescoord, smijten ze hun racket aan de kant om elkaar eens goed vast te pakken. Ze kijken elkaar verliefd in de ogen, terwijl ze ronddansen op het tennisveld en Guga houdt Niels stevig in zijn armen. Hilarisch!

Het volledige filmpje kan je hieronder bekijken. Voor de sportliefhebbers: meer info over het tennistoernooi zelf kan je hier vinden. Guga zal trouwens zelf ook op zaterdag 20 oktober een exhibitiewedstrijd spelen met een special guest tijdens de European Open. ‘Ik ben een tennisfan‘, aldus de acteur. ‘Dus ik ben heel blij dat ik tussen de twee halve finales mijn beste tennis mag laten zien. Wie voor professioneel tennis komt, zal echter vooral moeten rekenen op het stuntwerk van Goffin en co.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

02:21
RECEPT: dankzij deze pompoencake kijk je nóg harder uit naar Halloween
04:09
6 pittige vragen aan de 12 finalisten van 'K2 zoekt K3'
04:53
Elodie (31) is mama van twee sterrenkindjes Lou en Finn en regenboogbaby Pauline
01:47
Kinder Bueno-balletjes met maar 3 ingrediënten
3:53
VIDEO: Ed Sheeran over zijn nieuwe plaat, 'Gossip Girl' en 30 worden
01:58
01:51
Hoe blijf ik mezelf in een relatie?
02:46
Dit is het reinigingsritueel van hoofdredactrice Eva
02:54
RECEPT: carrot cake
02:10
Wat is chlamydia?
ZON(DIG)DAG: cinnamon rolls met appel en karamel
VRAAGINA: Hoe genieten we optimaal van het standje 69?
ZON(DIG)DAG: whities (brownies, maar dan met witte chocolade)
VIDEO: Lies (31) is drager van een borstkanker-gen, waardoor ze ivf moest ondergaan
VRAAGINA: Daten na een relatiebreuk, hoe doe je dat?
ZON(DIG)DAG: Kinder Bueno-cookiebars