Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @liamhemsworth

We weten even niet wie we het lekkerst vinden!

ZIEN: Liam Hemsworth heeft een dubbelganger

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie tijdens de US Open even dacht dat Liam Hemsworth zijn acteercarrière opgaf en zijn tennisschoenen aantrok, heeft het mis. De Russische tennisser Karen Khachanov is namelijk de dubbelganger van de knappe acteur.


Liam Hemsworth is gezegend met goede genen, lees: een knappe kop en een lekker lijf. We konden al in verschillende series en films zoals ‘The Hunger Games’ genieten van de looks van de Australische acteur die samen is met zangeres Miley Cyrus.

https://www.instagram.com/p/Bf_IRyQH3-E/?taken-by=liamhemsworth

Nu blijkt dat de 28-jarige een dubbelganger heeft! Ze zeggen wel eens dat iedereen een niet-genetische tweelingbroer of -zus van zichzelf ergens op deze wereld heeft rondlopen, maar bij Liam is dat net als hijzelf geen onbekende. Toen tennisser Karen Khachanov zijn match op de US Open tegen Rafael Nadel speelde, hadden de meeste vrouwelijke kijkers geen oog voor het spel of de bal, maar wel voor de twee mannen áchter het tennisracket.

Nadal is hot, dat wisten we al, maar die Karen mag er ook wezen én hij kwam ons heel bekend voor. Niet verwonderlijk, want Karen lijkt wel de jongere broer van Liam Hemsworth. Vooral in profiel zijn de gelijkenissen treffend: die lippen, die baard, de donkere haren, de scherpe neus en de volle wenkbrauwen.

Oordeel zelf maar hieronder. De eerste foto is van Liam en daaronder zien we Karen.

Karen zelf is best wel geflatteerd met de vergelijking en hij schreef een hilarische reactie op Twitter. ‘Ja, ik ben de vierde broer’, aldus Karen verwijzend naar de Hemsworth-broertjes Liam, Chris en Luke. Hij ziet zichzelf binnenkort zelfs ook verschijnen op het grote scherm.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '