Home celebs CUTE: Miley Cyrus wenst verloofde Liam Hemsworth een gelukkige verjaardag met ontroerende...

CUTE: Miley Cyrus wenst verloofde Liam Hemsworth een gelukkige verjaardag met ontroerende boodschap

'Je bent mijn beste vriend sinds de dag dat we elkaar ontmoetten'

Belga Image
Of ze nu verliefd, verloofd of getrouwd zijn: de liefde tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth is groter dan ooit. Dat bewijst de 24-jarige actrice en zangeres met een aandoenlijke boodschap aan het adres van haar Australische lover ter ere van zijn 27ste verjaardag. 

'Je bent mijn beste vriend'

'Gelukkigste verjaardag OOIT voor mijn favoriete persoon OOIT OOIT OOIT! Je bent mijn beste vriend sinds de dag dat we elkaar ontmoetten. Ik mag mezelf meer dan gelukkig prijzen dat ik zoveel dieren met jou deel!!! Ik hou van je @liamhemsworth', schreef Miley Cyrus bij onderstaande selfie samen met verloofde (of echtgenoot?) Liam Hemsworth. De Australische acteur mag vandaag 27 kaarsjes uitblazen. 

Het celebritykoppel hield hun privéleven tot voor kort liever uit de spotlights – zo heeft het maanden geduurd vooraleer Miley en Liam wilden bevestigen of ze nu opnieuw verloofd waren en willen ze niets lossen over hun trouwplannen – maar de laatste tijd delen de tortelduifjes steeds vaker kiekjes van elkaar op hun Instagramaccounts. Zo postte Liam rond kerst nog deze lieve foto van hem met zijn mama Leonie en Miley. 

Back on track

Cyrus en Hemsworth waren voor het eerst verloofd in mei 2012, maar hun relatie liep op de klippen in september 2013. Begin vorig jaar werden ze tijdens een muziekfestival in Australië al kussend en knuffelend gespot door enkele fans. Kort daarna verloofde het koppel zich opnieuw. Mileys verlovingsring – een niemendalletje van 3,5 karaat van dé juwelier van Hollywood, Neil Lane – liegt er niet om: deze keer is het menens! 

Lees ook:


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.