Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het koninklijke paar maakt kennis met een wel héél nieuwsgierige fan...

ZIEN: deze kleine jongen streelt Meghans haar, en de reactie van Prins Harry is goud waard

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Meet Walter Cullen: een schattig driejarig jongetje dat de show wist te stelen tijdens het bezoek van Meghan en Harry in Ierland. Terwijl de hertogin van Sussex even wegkeek, zag hij de kans om even haar kapsel aan te raken. En dat leverde leuke beelden op…


Tijdens een bezoek aan het Croke Park, de thuisbasis van de Gaelic Athletic Association, maakte het koninklijke paar kennis met een wel héél nieuwsgierige fan. Terwijl Meghan even niet keek, stak de driejarige Walter Cullen namelijk zijn hand uit om even de prachtige lokken van de hertogin van Sussex te strelen. En wie kan het hem kwalijk nemen? Meghans kapsel ziet er bij elke publieke vertoning zo stralend uit dat het bijna too good to be true is. Hoewel dat dus absoluut tegen het protocol is, giechelde Meghan lieflijk naar het kind. Toch kon prins Harry het niet laten om Walter op een ludieke manier terecht te wijzen. De reactie van de jongen was onbetaalbaar, en het hele gebeuren leverde dan ook vertederende beelden op.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Harry grapjes uithaalt met kinderen. Vorig jaar wist een klein meisje nog popcorn van de prins te stelen tijdens een volleybalfinale. Ook toen was Harry’s reactie goud waard. Eén ding staat vast: wij kunnen niet wachten tot het koninklijke paar de komst van een royal baby aankondigt.

ZIEN: deze kleine jongen streelt Meghans haar


ZIEN: deze kleine jongen streelt Meghans haar


ZIEN: deze kleine jongen streelt Meghans haar


ZIEN: deze kleine jongen streelt Meghans haar


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '