Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Niet voor gevoelige kijkers!

ZIEN: camera legt verkeersongeluk van George Clooney vast

Chloë Foubert

Gisteren kwam George Clooney (57) met zijn scooter in een verkeersongeluk terecht. Een camera langs de weg legde vast hoe de acteur frontaal op een wagen inreed. Die beelden werden zonet op de website van de Italiaanse krant Corriera della Sera gepubliceerd.


Op de camerabeelden zien we Clooney op zijn scooter tegen een redelijk hoge snelheid frontaal inrijden op de voorkant van een donkerblauwe Mercedes. De wagen stond dan ook op de verkeerde weghelft aangezien die links wilde afslaan. Vlak voor het ongeluk zien we nog hoe een andere motorrijder de Mercedes net weet te ontwijken, maar dat geluk was de acteur dus niet gegund. Hij wordt vanop zijn Yamaha enkele meters de lucht in geslingerd om vervolgens met een harde klap op het wegdek neer te komen. De bestuurder van de Mercedes en enkele andere getuigen schieten de acteur onmiddellijk te hulp.

Clooney werd met een ambulance overgebracht naar de spoeddienst van het ziekenhuis in Olbia. Daar onderging hij een MRI-scan en onderzochten de dokters hem grondig. Gelukkig droeg de acteur een motorhelm, waardoor het ongeluk nog redelijk goed afliep. Zo heeft hij last van zijn bekken en enkele kneuzingen aan zijn arm en knie. George herstelt voorlopig in zijn villa in Puntaldia aan de noordoostelijke kust van Sardinie. Ook zijn woordvoerder liet aan The Hollywood Reporter weten ‘dat hij er weer bovenop komt’. Wanneer de acteur echter terug op de set van de nieuwe serie ‘Catch 22’ zal staan, is nog onduidelijk.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '