Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Escape Room Novi

ZA-LIG: deze escape room is gebaseerd op de wereld van Harry Potter

Potterheads, onze droom om in de gangen van Zweinstein rond te lopen, komt ein-de-lijk uit. Of toch bijna, want in Michigan opent er in augustus een escape room die volledig gebaseerd is op de wereld van Harry Potter. Nog snel even op je Verschijnselen oefenen dus! 

Heb je nog nooit een escape game gespeeld? Dan moet je er écht dringend eentje proberen. Samen met een groepje vrienden los je gedurende één uur verschillende raadsels op met als doel om zo snel mogelijk uit jullie kamer te ontsnappen. Deze activiteit is ondertussen een echte hype geworden én er bestaan er al in ontzettend veel thema’s. Fun gegarandeerd!

Escape Room Novi uit Michigan opent binnen een paar maanden – naar onze bescheiden mening – de leukste escape room OOIT. De kamer is namelijk gebaseerd op de wereld van Harry Potter en zijn vrienden, en kreeg de toepasselijke naam de ‘School of Magic’.
 

Je hoeft natuurlijk geen echte heks of tovenaar te zijn om te kunnen ontsnappen, maar er staat nergens dat je je toverstaf niet mag meenemen. Het kan maar helpen, toch? Ook hier krijg je een uur de tijd om verschillende raadsels op te lossen en wij zijn alvast heel benieuwd naar wat de makers van deze kamer bedacht hebben!
 

Helaas bestaat de escape game momenteel alleen in Michigan, maar hopelijk nemen enkele organisaties van eigen bodem hier een voorbeeld aan. Wij komen so-wie-so een keertje langs!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '