Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @MichelleObama op Snapchat

En ze heeft een gepersonaliseerde geofilter om jaloers op te zijn

YES: zelfs Michelle Obama is nu op Snapchat te vinden!

Niemand minder dan First Lady Michelle Obama maakte onlangs haar eigen Snapchataccount aan. En dit is wat ze daarop postte!

Het leven van een First Lady zit vol spanning, dat bewijst Michelle Obama. Zo was haar eerste Snapchat ooit meteen een rasechte selfie en werd die gevolgd door een filmpje waarin Mrs. Obama ronddanst in haar nieuwe presidentiële jurk. Oh, en die snaps werden ook meteen versierd door Michelles eigen geofilter. No biggie, hé.

 

mich

 

What's next? Michelle gaf een sneak peek van enkele opnames met komiek James Corden. Een Carpool Kararoke met de First Lady? Kinkt geweldig!

 

mich james

 

Maar Michelle wil haar Snapchataccount ook gebruiken om jongeren te betrekken bij serieuzere zaken. Zo trekt ze binnenkort naar Liberia, Marokko en Spanje om daar via 'Let Girls Learn' een waardevolle educatie te bieden aan jonge vrouwen. Verder plant de First Lady nog snaps met gezondheidstips en belooft ze af en toe een foto van de presidentiële viervoeters te maken. Wij hopen nu alleen nog op een selfie met den Barack.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '