Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bonus: je kan ook een glimp opvangen van de überschattige Rumi en Sir.

YES: Netflix lost de eerste beelden van Beyoncés ‘Homecoming’-documentaire

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Heb je het afgelopen weekend de laatste aflevering van je favoriete serie gebingewatcht en val je nu in een zwart gat? Geen paniek, want Beyoncés documentaire verschijnt binnenkort op Netflix, en je kan nu alvast genieten van de eerste beelden!


We herinneren het ons nog als de dag van gisteren: Beyoncé die met een epische show van twee uur het Californische muziekfestival Coachella veranderde in Beychella. Fans werden er verrast met een kleine reünie van Destiny’s Child, knallende dansperformances en talloze statementoutfits. Beyoncé haalde zowat alles uit de kast, want ze was dan ook de eerste zwarte vrouwelijke headliner ooit.

Een episch moment dat een staartje moest krijgen, en dat komt er nu ook. Vorige week raakte bekend dat er heuse Netflix-documentaire zou verschijnen en die documentaire krijgt nu stilaan vorm én een naam. De populaire streamingdienst plaatste gisteren een mysterieuze tweet met een gele poster waarop alleen de woorden ‘Homecoming, april 17, Netflix’ prijkten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Beychella, you ready?


Nieuwe dag, nieuwe teaser luidt de slogan bij Netflix en Queen B! Jawel, de twee losten zonet namelijk de eerste beelden van Beyoncés documentaire. We zien daarbij nog nooit eerder vertoonde beelden van haar Coachella-optreden en de voorbereiding ervan. Het optreden was een ode aan de ‘black culture’ en de docu laat dan ook zien hoe Beyoncé zich daarvoor liet inspireren. Bonus: fans kunnen ook een glimp opvangen van de überschattige Rumi en Sir. Onze avond is alvast compleet! Die van jou ook? 😉

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '