Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

EN we zien een personage uit de Harry Potter-films terug!

WOW: er komen maar liefst 5 films van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Gisteren heeft J.K. Rowling een klein bommetje gedropt waardoor alle ‘Fantastic Beasts’-fans heel even sprakeloos waren. Er komen namelijk vijf (!) films uit en niet drie zoals eerst gedacht. Zelfs hoofdrolspeler Eddie Redmayne wist van niks!

In Londen kregen enkele lucky fans de kans om de eerste tien minuten van de film te bekijken. Iets waar wij ontzettend jaloers op zijn, maar dit was nog lang niet het beste nieuws. J. K. Rowling herself kwam onverwacht langs en had een verrassing van jewelste. De schrijfster kondigde namelijk aan dat er in totaal vijf films van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ uitkomen. Om jullie vrijdag helemaal goed te maken, geven we jullie nog wat extra weetjes mee (opgepast, spoilers!):

 

1. Er komen in totaal vijf films

Normaal gezien was de serie een trilogie, maar er komen dus nog twee films bij. De tweede en derde film komen uit op 16 november 2018 en op 20 november 2020. Wanneer de laatste films uitkomen, is voorlopig nog niet bekend.
 

2. De plot voor alle films staat al vast

Net zoals bij de Harry Potter-films is J.K. Rowling continu aan het werk. Toen de eerste film van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ ingeblikt was, is ze met haar team meteen aan het script voor de volgende films begonnen.
 

3. Eddie Redmayne wist hier niets van

Hoofdrolspeler Eddie Redmayne was ook aanwezig op het evenement in Londen en was even verbaasd als het publiek toen J.K. Rowling met het nieuwtje over de films aankwam.
 

4. De tweede film speelt zich in een andere stad af

In de eerste film bevinden we ons in New York in het jaar 1926, maar het verhaal van de tweede film speelt zich op een andere locatie af. Wij hopen alvast dat het om een stad in Europa gaat. Citytripje, anyone?
 

5. Gellert Grindelwald speelt een grote rol

Gellert Grindelwald kennen we uit de Harry Potter-films, maar ook in ‘Fantastic Beasts’ is er een rolletje voor hem voorzien. Hij zou zelfs voorkomen in het beginshot van de film en zijn rol wordt ook steeds belangrijker.
 

6. Last but not least: ook Perkamentus duikt op in de film

Er is niet geweten hoe vaak hij voorkomt en wie de rol speelt, maar het geliefde schoolhoofd van Zweinstein komt wel degelijk voor in de films. Alleen al daarom willen wij de film zien.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '