Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: KFDBelgium

Erik Van Looy stelt niet teleur!

WOW: de trailer voor ‘De Premier’ ziet er zo spannend uit

We hebben er lang op moeten wachten, maar ein-de-lijk is er een opvolger voor de film ‘Loft’. In 'De Premier' wordt de eerste minister ontvoerd en krijgt hij een vreselijke opdracht: de president van Amerika vermoorden. Doet hij dat niet? Dan draagt zijn gezin de gevolgen…

Momenteel heeft Erik Van Looy het nog superdruk met de voorbereidingen voor ‘De Slimste Mens’, maar 19 oktober staat al maanden in het rood omcirkeld in zijn agenda. Op die dag is het namelijk de première van zijn film ‘De Premier’.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De film komt er acht jaar na de film ‘Loft’ en was duidelijk het wachten waard. De trailer ziet er alvast ontzettend spannend uit. In de langverwachte opvolger speelt ook een Vlaamse topcast mee. De hoofdrol, die van de premier dus, is weggelegd voor Koen De Bouw. Zijn echtgenote in de film wordt gespeeld door Tine Reymer. Ook Charlotte Vandermeersch, Stijn Van Opstal, Dirk Roofthooft en Wim Willaert maken hun opwachting.


'De Premier' is vanaf 26 oktober in de zalen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '