Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nog tot 30 mei te bezichtigen!

WEEKENDTIP: de Female Street Art-expositie met kunstenaars als Patricia Gadisseur, Miss Fuck en Sara Chelou

Vanaf 21 maart vindt de bijzondere Female Street Art-expositie plaats in de hotellobby van Pullman Brussels Centre Midi. De expositie toont de werken van Sara Chelou, Miss Fuck en Patricia Gadisseur. Die samenwerking is een onderdeel van het Artist Playground-programma, waarin lokale kunstenaars de mogelijkheid krijgen om hun werken in verschillende Pullmanhotels tentoon te stellen. De ideale weekenduitstap, als je het ons vraagt.


Het Artist Playground-programma zorgt ervoor dat gasten, bezoekers én kunstenaars van over de hele wereld samengebracht worden. Dit jaar kiezen ze voor streetart, een kunstvorm die vele Brusselse gebouwen en straten siert. Patricia Gadisseur maakt abstracte schilderingen waarin ze momenten en dromen vastlegt. Miss Fuck staat erom bekend haar intuïtie, gevoelens en punky attitude uit te drukken in publieke ruimtes. Tot slot is er Sara Chelou, die haar kunstwerken gebruikt om haar activistische kant over te brengen.

Je kan de expositie nog bezichtigen tot 30 mei 2018.

Voor meer informatie of voor reserveringen surf je naar accorhotels.group of accorhotels.com of volg je hen op Twitter en Facebook.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '