Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Nichola Martin

Het filmpje werd op een paar dagen tijd al meer dan 1.8 miljoen keer bekeken

WAUW: dit meisje met autisme covert ‘Hallelujah’ en het resultaat is adembenemend

De 10-jarige Kaylee Rogers heeft net een groot deel van de wereldbevolking van zijn sokken geblazen. Ze heeft onder begeleiding van haar schoolkoor een prachtige versie van ‘Hallelujah’ neergezet. Een sterke prestatie voor zo’n jong meisje, zeker als je weet dat Kaylee autisme en ADHD heeft. Respect!

Kaylee gaat naar de Killard House Special School in Ierland en het is daar dat ze haar muziekleraar heeft leren kennen. ‘Ze was altijd al dol op zingen, maar ze heeft haar talent pas écht kunnen ontwikkelen toen ze begon aan Killard House’, aldus haar mama Tracy.

Haar formidabele prestatie heeft ze ook voor een groot deel aan haar leerkracht, mr. Scates, te danken. ‘Toen Kaylee pas naar school ging, had ze schrik om voor een publiek te spreken’, vertelde haar mama tijdens een interview met de BBC. Dat ze nu opgetreden heeft voor zo’n grote groep mensen is dan ook buitengewoon indrukwekkend.

Het filmpje kwam online op 18 december en sindsdien werd het al meer dan 1.8 miljoen keer bekeken. Kaylee zelf is alvast in de wolken met het aantal views dat ze kreeg. ‘Het is echt fantastisch en ik heb ook genoten van elk moment’.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '