Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Screenshot YouTube: America's Got Talent

WAUW: deze dove zangeres doet iedereen versteld staan in America’s Got Talent

Na honderden televisieprogramma's en wedstrijden bruist Amerika nog steeds van het talent. Dat bewijst de 29-jarige Mandy Harvey in 'America's Got Talent'. De vrouw verloor tien jaar geleden haar gehoor en gaf haar grote droom om zangeres te worden niet op. Wat een auditie! 

Mandy Harvey stond als klein meisje al met een microfoon voor de spiegel. Maar op haar achttienjarige leeftijd sloeg het noodlot toe. Mandy verloor haar gehoor en dus ook haar passie voor muziek. 

 

Na een tijdje kreeg Mandy de muziekmicrobe opnieuw te pakken. En gelukkig maar! Tijdens haar auditie bij 'America's Got Talent' liet ze even zien wat ze allemaal kon zonder haar gehoor. Ze kroop – zonder schoenen – op het podium en bracht haar eigen nummer 'Try'. Na haar prachtige prestatie kreeg ze een staande ovatie van het publiek én van de jury. En niemand minder dan gevreesd jurylid Simon Cowell zorgde voor de kers op de taart door op zijn golden buzzer te drukken. Tot in de liveshows, Mandy! 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '