Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Vier

Zien we binnenkort een nieuw gezicht opduiken in 'De Verhulstjes'?

Viktor Verhulst heeft opnieuw de liefde gevonden

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

In ‘De Verhulstjes’ is zoonlief Viktor momenteel de enige (felbegeerde) single in huis, maar het lijkt erop dat daar nu verandering in komt. Hij zou namelijk een nieuw lief hebben. Wie de gelukkige dan wel zijn mag? De 21-jarige Sarah die afkomstig is uit het Leuvense.


Is het niet met zijn aanstekelijke lach dan wel met zijn ‘inpakkunsten’: sinds ‘De Verhulstjes’ op het kleine scherm te zien is, weet de 26-jarige Viktor nog meer harten te veroveren dan dat hij aanvankelijk al deed. Toch zullen er nu misschien heel wat trouwe kijkers teleurgesteld zijn, want single Viktor zou een match gevonden hebben bij Sarah Puttemans. De twee kennen elkaar al langer, maar de vonk zou afgelopen zomer pas echt overgeslagen zijn, zo vertelt een bron aan Dag Allemaal.

Match made in heaven? 


Wie benieuwd is naar de nieuwe liefde van Viktor opent best even Instagram. De 21-jarige brunette heeft namelijk een openbaar profiel én een flinke voorraad fashionable foto’s. Met zo’n 78.000 volgers kan Sarah dan ook wel de titel influencer op haar resumé neerpennen en zo zet ze onder meer merken als het Italiaanse lingerielabel Intimissimi in de kijker. Die kiekjes worden trouwens niet alleen volop geliket door Viktor, maar ook door zus Marie.

Toch zullen we Sarah nog niet zien opduiken in de volgende afleveringen van ‘De Verhulstjes’. De opnames zijn namelijk al achter de rug, maar aangezien het grote succes zit er hoogstwaarschijnlijk wel een vervolg aan te komen. Wie weet maakt de 21-jarige brunette dan net zoals Jef, het lief van Marie Verhulst, haar opwachting in de realityreeks.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '