Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

De vermoedelijke overvallers werden vanochtend in Frankrijk gevat, met behulp van de Belgische politie.

Vermoedelijke daders van overval op Kim Kardashian opgepakt

Het ziet ernaar uit dat Kim Kardashian eindelijk het hoofdstuk van de overval op haar Parijse hotelkamer kan afsluiten. De vermoedelijke daders zouden vanochtend zijn opgepakt in Frankrijk met behulp van de Belgische politie. 

De vermoedelijke overvallers van Kim Kardashian zouden vanochtend zijn opgepakt in Frankrijk. Het zou gaan om een bende van vijftien personen. De Franse politie kreeg daarbij hulp van hun Belgische collega's. 

 

Begin oktober verbleef Kardashian in Parijs tijdens Fashion Week om haar zusjes Kendall en Kylie aan het werk te zien op de catwalk. 

 

In de nacht van 2 op 3 oktober zouden enkele gewapende mannen verkleed als politieagenten haar hotelkamer zijn binnengedrongen en de realityster onder schot hebben gehouden. De overvallers gingen aan de haal met een hoop juwelen ter waarde van meer dan 10 miljoen dollar, maar Kardashian zelf bleef gelukkig ongedeerd. 

 

De 36-jarige it-girl werd sindsdien amper in het openbaar gespot en maakte pas vorige week haar terugkeer naar Instagram. In deze clip van haar realityserie 'Keeping Up with the Kardashians' praat ze voor het eerst over de enge ervaring. 

Bron: HLN
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '