Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gelukkig is ze ongedeerd.

UPDATE: Kim Kardashian onder schot gehouden en beroofd van 10 miljoen euro

Kim Kardashian werd onder schot gehouden in haar hotelkamer in Parijs. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media. Twee mannen die verkleed waren als politieagenten, zijn haar kamer binnengedrongen, maar gelukkig is ze ongedeerd. 

Tussen drie en vier uur ’s nachts zouden twee gewapende mannen de hotelkamer van Kim Kardashian binnengedrongen zijn. Ze hebben haar onder schot gehouden, maar er is gelukkig niets ergs gebeurd. Haar woordvoerder heeft al een statement vrijgegeven:
 

'Ze is erg overstuur, maar fysiek is alles in orde met Kim.'

Haar twee kinderen North en Saint waren niet aanwezig, en ook haar man Kanye West was niet bij haar in de hotelkamer. Op het moment van de feiten was de rapper aan het optreden in New York. Toen hij het nieuws kreeg dat zijn vrouw onder schot gehouden werd, brak hij zijn performance onmiddellijk af met de woorden:
 

'Het spijt me. Er is een noodgeval in de familie en ik moet het concert stoppen.'

Momenteel ontbreken er nog een aantal details over deze verschrikkelijke gebeurtenis. Er is niet geweten of de mannen iets hebben meegenomen en hoe de overval beëindigd is. De politie van Parijs weigert iets te zeggen.
 

Kim is samen met haar zussen Kourtney en Kendall in Parijs voor Fashion Week. Ze werden deze week vaak front row gespot bij verschillende modeshows. De rest van haar familie verblijft in het Peninsula Hotel in de stad.

UPDATE: er wordt ondertussen geschreven dat het om maar liefst vijf gewapende mannen ging. De overvallers zouden haar bodyguard vastgebonden hebben tijdens het incident. Verder hebben ze juwelen ter waarde van 10 miljoen dollar meegenomen. Dat laatste werd bevestigd door de politie van Parijs.
 

Op verschillende Amerikaanse sites wordt ook aangegeven dat Kim Kardashian niet in een hotel verbleef. De feiten zouden plaatsgevonden hebben in een luxueus verblijf in het centrum van de stad.
 


Bron: Daily Mail, The Guardian, BBC News

 

Wil je nog meer lezen over Kim Kardashian?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '