Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Netflix maakte met behulp van een mysterieuze teaser ook de releasedatum bekend.

UH-OH: het tweede seizoen van ‘Élite’ draait om de verdwijning van een hoofdpersonage

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix heeft zopas aangekondigd dat het tweede seizoen van ‘Élite’ op 6 september van start gaat. Dit keer zal de serie draaien rond de mysterieuze verdwijning van een van de studenten van Las Encinas.


Opgelet, voor wie het eerste seizoen van ‘Élite‘ nog niet heeft gezien: spoiler alert!

Guzmán, Lu, Samuel, Nadia, Christian en de andere studenten van Las Encinas zijn terug. Het nieuwe schooljaar is begonnen en ze verwelkomen drie nieuwe studenten: Valerio M., Cayetana G. en Rebeca P. Valerio is de halfbroer van Lu. Cayetana is het nieuwe meisje waar Lu jaloers op is en waarmee ze ‘vriendinnen’ probeert te worden om haar geheimen te ontdekken. Rebeca is een meisje uit de achterbuurt wiens familie ineens rijk is.

De leerlingen van Las Encinas willen niets liever dan hun leven terug oppikken na de dood van Marina en de arrestatie van Nano. Al lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vooral Guzmán heeft het moeilijk met de dood van zijn zus. Ook Polo, Carla en Christian moeten zien om te gaan met het schuldgevoel dat ze met zich meedragen. Ondertussen is Samuel vastberaden om de echte moordenaar te vinden en zijn broer Nano vrij te krijgen.

Mysterieuze verdwijning


Drie maanden na de start van het schooljaar raakt een van de studenten van Las Encinas vermist. Opnieuw moet de politie de jongens en meisjes ondervragen om de persoon in kwestie terug te vinden. Het tweede seizoen van ‘Élite‘ gaat meteen van start met de zoektocht naar de vermiste student. De serie maakt sprongen terug in de tijd terwijl de waarheid ontrafeld wordt. Om wie het gaat en waarom hij of zij vermist is, ontdek je vanaf 6 september op Netflix.

Bekijk de mysterieuze teaser met een eerste blik op de nieuwe personages en de aankondiging van de releasedatum hieronder.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '