Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

'Het komt, de Leegte'. Brrr!

Trailer voor vierde en laatste deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ geeft ons kippenvel

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Eind oktober kregen we al een teaser te zien voor het vierde en laatste deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Nu heeft Netflix ook een officiële trailer de wereld ingestuurd en die bezorgt ons zoveel kippenvel!


Uit de synopsis leerden we al dat de heksenkring tegen angstaanjagende bedreigingen moet vechten en dat dat allemaal leidt tot de Leegte, het einde van alle dingen. Nu krijgen we daar ook duidelijk een beeld bij. In de trailer zien we hoe The Eldritch Terrors zorgen voor problemen in Greendale. ‘De Eldritch Terrors zijn oude entiteiten. Ze zijn wereldvernietigers. En er zullen nog meer verschrikkingen komen. Met als hoogtepunt de komst van de Leegte en daarmee het einde van alle dingen’, horen we Ambrose vertellen.

Sabrina Spellman schakelt de hulp in van Sabrina Morningstar. ‘Duisternis zal Greendale en de hele wereld verteren als we het niet stoppen’, waarop zij antwoordt met ‘Een bedreiging voor een van ons is een bedreiging voor ons allebei.’ Even later zien we een lijdende Sabrina Morningstar die waarschuwt: ‘Het komt, de Leegte’. Brrr! Ook Faustus Blackwood komt voor problemen zorgen: ‘Met de Eldritch Terrors heb ik de macht om de realiteit zelf te verdraaien’, horen we hem zeggen.

Endgame


Daarnaast zien we in de trailer (gelukkig) ook enkele leuke zaken op liefdesvlak. Zo kust Theo Robin volop op de mond, horen we Nicholas zeggen tegen Sabrina dat ze endgame zijn. We zien ook een duo in bed vrijen: zou Sabrina er klaar voor zijn om zichzelf aan Nicholas te geven? En natuurlijk kan Sabrina weer op de steun van haar vrienden Theo, Harvey en Rosalind rekenen.

Lukt het Sabrina en haar vrienden en familie om de gruwelijke gevaren te verslaan? We komen het te weten op 31 december, want vanaf dan staat het vierde en laatste deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ op Netflix. Het seizoen bestaat uit acht – ongetwijfeld spannende – afleveringen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '