Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De twee zijn duidelijk meer dan alleen maar collega's.

Tom Holland en Zendaya bevestigen datinggeruchten met innige kus

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

‘Spider-Man’-sterren Tom Holland (25) en Zendaya (24) blijken nu toch iets meer te zijn dan alleen maar collega’s. Het duo werd namelijk al kussend gespot in Toms auto.


Het lijkt erop dat Tom Holland en Zendaya ook naast de ‘Spider-Man’-set dikke vriendjes zijn. Het gerucht dat de twee acteurs een boontje voor elkaar zouden hebben wordt nu bevestigd. Paparazzi spotten de twee al kussend tijdens een autoritje in Los Angeles, niet ver van waar Zendaya’s mama Claire woont. Eerder die dag werden ze tijdens een wandeling met Claire ook al samen gefotografeerd.

‘Spider-Man: No Way Home’


Het is al sinds de opnames van ‘Spider-Man: Homecoming’, die in 2017 in de bioscoop verscheen, dat Zendaya en Tom aan elkaar gelinkt worden. Omdat ze beiden erg op hun privacy gesteld zijn, ontkenden of bevestigden ze hun relatie niet. Tot nu, dus. Het lijkt erop dat ze hun romance nu niet langer geheim willen houden. ‘Ze zijn heel voorzichtig geweest om hun privéleven te beschermen, maar ze zijn samen op vakantie geweest en proberen om veel tijd met elkaar door te brengen’, vertelde een bron vier jaar geleden al aan het roddelblad People.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Afgelopen jaar stonden de twee nog samen op de filmset van ‘Spider-Man: No Way Home’, de derde ‘Spider-Man’-film waarin ze samen te zien zijn. Spoiler alert: in de laatste film, ‘Far From Home’, hing er ook liefde in de lucht tussen hun personages Peter Parker en Michelle Jones.

Twee jaar geleden werd Zendaya ook even gelinkt aan haar ‘Euphoria’-collega Jacob Elordi. De twee gingen toen zelfs samen op vakantie in Griekenland, maar of ze op dat moment ook echt een koppel vormden werd nooit bevestigd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '