Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm & youtube oski

De tiener zingt op een aanstekelijk hiphopdeuntje over zijn liefdesverdriet.

Tine Embrechts’ oudste zoon lanceert zijn eerste officiële videoclip

Herlinde Matthys

Tine Embrechts gaf haar creatieve genen duidelijk door aan haar kinderen. Haar oudste zoon Luis Oscar timmert aan zijn muziekcarrière en hij lanceerde onlangs zijn allereerste officiële videoclip.


Wanneer kinderen in de voetsporen van hun ouders treden zijn die laatsten natuurlijk superfier. Dat is niet anders in het geval van Tine Embrechts. De oudste zoon van de actrice, Luis Oscar Santos (15), lanceerde namelijk onlangs zijn allereerste officiële videoclip. De single van OSKI, zijn artiestennaam, heet ‘Sorry’ en we zien de tiener rondhuppelen in het filmpje terwijl hij zingt over zijn liefdesverdriet.

Bekende fans


‘Mijn oudste zoon heeft zijn eerste officiële videoclip gemaakt’, schrijft de fiere mama op haar Instagrampagina met de bijhorende hashtag #proudmom. De volledige clip kan je op YouTube bekijken. Oscar is al van kleins af aan bezig met muziek maken. In 2015 deed hij zelfs mee aan ‘The Voice Kids’. Hij won de talententenjacht niet, maar dat hield hem duidelijk niet tegen om muziek te blijven maken.

Hij heeft alleszins al een hele schare bekende fans. ‘Zalige stem’, aldus Tinne Oltmans, ‘Cool’, schreef Valerie De Booser en Niels Destadsbader reageerde met een goedkeurend rocksymbooltje. Het liedje heeft hiphopvibes en een aanstekelijk deuntje. De stem van Oscar is diep en klinkt bijzonder aangenaam. Als je goed luistert, hoor je zelfs een verwijzing naar Ariana Grande.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '