Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In een eerste foto uit de weerwolvenserie heeft hoofdrolspeler Jack plots blond haar en het staat hem verrassend goed!

Netflix kondigt releasedatum voor tweede seizoen van ‘The Order’ aan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix heeft zopas de releasedatum voor ‘The Order’ aangekondigd en ook een eerste beeld uit het tweede seizoen gelanceerd. En daarin is Jack te zien met een gloednieuw kapsel!

Meer dan een jaar na de aankondiging van het tweede seizoen van ‘The Order‘ is het eindelijk zover: de weerwolvenserie staat vanaf juni op Netflix. In een eerste foto die de streamingdienst met de releasedatum mee lanceerde zien we ook hoofdpersonage Jack Morton die ineens blond is?! En we moeten zeggen: de nieuwe look staat hem verrassend goed. Acteur Jake Manley matcht nu perfect met zijn tegenspeelster Sarah Grey die Alyssa Gray vertolkt in de serie.

© Netflix

Levensbedreigende demonen


Op het einde van het eerste seizoen wisten Alyssa Drake en de andere leden van The Order het geheugen van Jack Morton en de andere weerwolven uit. In het tweede seizoen zijn de grenzen tussen goed en kwaad vager dan ooit. The Knights proberen hun herinneringen die gestolen werden door The Order terug te halen en zinnen op wraak. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als ze het ondertussen moeten opnemen tegen moordzuchtige magiërs, vreemde cultussen en levensbedreigende demonen. Hun normale schoolleven aan Belgrave University komt helemaal op z’n kop te staan.

Het tweede seizoen van ‘The Order’ telt tien afleveringen en staat vanaf 18 juni 2020 op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '