Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Marvin? Louise? Of Ayse?!

‘Temptation Island’: wie zijn de douchepoepers?

Wie de Mol is? Who cares! Na gisterenavond willen wij maar één ding weten: wie faalt grandioos in de 'ultieme relatietest' en staat volgende week te smossen in de douche op 'Temptation Island'?

Tuurlijk was onze eerste gok ook dat Marvin voor een derde keer, goede keer is gegaan. Z'n lieve Louise heeft ondertussen de beelden van z'n 'leuke strandwandeling' gezien, dus misschien gaat hij er vanuit dat hij technisch gezien terug vrijgezel is? Maar als we de beelden nog eens goed bekijken, beginnen we te twijfelen. We zetten onze observaties even op een rijtje.

 

 

1. Het is niet Luc, Haroon of Regilio.

 

Niemand die er aan twijfelt, maar voor de volledigheid van onze analyse zullen we toch even zeggen waarom Marvin de enige koppelman is die daar in de douche zou kunnen staan. Haroon en Regilio zijn veel breder gebouwd, Luc is smaller en de kapsels van de drie komen totaal niet overeen met dat van de mannelijke douchepoeper. Simpel.

 

2. Het is niet noodzakelijk Marvin.

 

Het kan gezichtsbedrog zijn door z'n houding, maar de mannelijke douchepoeper lijkt ons bredere schouders te hebben dan Marvin. Bovendien heeft de mysterieuze man een ronde kont en kan je op de promofoto van de koppels zien dat Marvin weinig tot geen junk in zijn trunk heeft.

 

Temptation Island

©VIJF

 

Niet overtuigd? Wel, de onderbroek geeft ons ook meer informatie. Het is duidelijk dat Marvin een boxerman is. Om te zwemmen heeft hij altijd een bermuda aan en in de eerste aflevering konden we al zien dat hij als ondergoed losse boxers draagt. Een kwestie van stijl of van het verbergen van gênante lichamelijke reacties, dat laten we in het midden.

 

Temptation Island

©VIJF

 

De douchepoeper heeft z'n onderbroek niet meer helemaal aan – naughty – maar het mag duidelijk wezen dat die niet op die plek zou blijven hangen, mocht het de losse boxer van Marvin geweest zijn. De mysterieuze man heeft wel degelijk een strakke boxer aan.

 

3. Misschien is het wel Louise?

 

Als het niemand van de koppelmannen is, moet het wel een koppelvrouw zijn. Dan gokken wij op Louise. Het is hét 'Temptation Island'-cliché: de vrouwen die na de eerste beelden van hun losbandige mannen plots ook de verleiding beginnen voelen. Zijn zo'n stomende infraroodbeelden niet de ideale wraak voor die gezellige strandwandeling van haar Marvin? Het zou alleszins verklaren waarom hij tijdens één van de volgende kampvuurmomenten volledig crasht.

 

Temptation Island

©VIJF

 

 

4. Alle gekheid op een stokje: misschien is het wel Ayse?!

 

Remember een van de allereerste 'Temptation Island'-beelden die we te zien kregen, van het huilende meisje op de grond? Dat kan bijna alleen maar Ayse zijn, aan de lange zwarte haren en het bruine kleurtje te zien. Misschien deed de alcohol haar heel even vergeten dat ze een Turks meisje uit een strenge familie is en kroop ze gezellig met een vrijgezel onder de douche? Misschien weent ze wel omdat ze de volgende dag beseft wat ze heeft gedaan? Dát zou pas een onverwachte plot twist zijn!

 

Temptation Island

©VIJF

 

 

 

Wie is volgens jou de douchepoeper? Laat het ons weten!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '