Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En Katy Perry is niet de enige celeb die in de video te zien is.

ZIEN: Taylor Swift bracht zonet een nieuwe videoclip uit mét Katy Perry in de cast

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De geruchtenmolen draaide al enkele dagen op volle toeren, maar het is dan toch waar: Katy Perry is te zien in de nieuwe videoclip van T-Swifts nummer ‘You Need To Calm Down’. Meer nog: Katy Perry is lang niet de enige celebrity die in de clip aan het dansen is.


Na een jarenlange catfight tussen Taylor Swift en Katy Perry begroeven de twee vorige week eindelijk de strijdbijl, maar ondanks hun verzoening leek het erop dat Katy Perry toch niet in de wereldberoemde cast van het nieuwste nummer ‘You Need To Calm Down’ zou zitten.

Tegen alle verwachtingen in is naast celebs als Ellen DeGeneres en Ryan Reynolds nu toch een vrolijke Katy Perry in de clip te zien. Die werd zonet met de wereld gedeeld en staat volledig in het teken van de LGBTQ+ community.

Taylor Swift zou Tay Tay natuurlijk niet zijn zonder in een videoclip te shinen vol felle kleuren en een over the top resem aan opvallende kledingstukken. De betekenis achter de vele (gekke) outfits? Iedereen is gelijk! Wat een statement!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '