https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © YouTube @iHeartRadio

In The Living Room Concert van iHeart Radio hoor je onder anderen Mariah Carey, Backstreet Boys, Alicia Keys, Dave Grohl, Billie Eilish en Sam Smith.

MUST SEE: de allergrootste sterren traden vannacht live op vanuit hun woonkamer

Herlinde Matthys

Terwijl wij deze nacht gezellig lagen te knorren in ons bed, traden de allergrootste sterren live op tijdens The Living Room Concert op iHeart Radio. Je kan het hele optreden met onder anderen Alicia Keys, Billie Eilish, Backstreet Boys en Sam Smith gelukkig opnieuw bekijken op YouTube


Het coronavirus is een pandemie, dat betekent dat over de hele wereld mensen noodgedwongen binnen moeten blijven om de verspreiding ervan zoveel mogelijk tegen te gaan. Niet alleen jij, maar ook de populairste artiesten zitten momenteel in quarantaine. Velen onder hen moesten hun shows annuleren of uitstellen en ruilden het podium en duizenden schreeuwende fans in voor hun zetel en miauwende kat.

Feestje in de woonkamer


Het is nog niet zeker of onze favoriete festivals binnenkort zullen doorgaan, maar in afwachting daarvan kan je genieten van een heus concert in je eigen woonkamer! Op de line-up staan onder anderen Alicia Keys, Backstreet Boys, Sam Smith, Mariah Carey, Billie Eilish, Dave Grohl, Shaw Mendes en Camila Cabello en nog veel meer. De Amerikaanse radiozender iHeart bokste The Living Room Concert in elkaar en hoopte op die manier ook wat geld in te zamelen om de Amerikaanse bevolking te helpen in hun strijd tegen dit verschrikkelijke virus. Het is bovendien uniek om deze artiesten eens aan het werk te zien vanuit hun eigen leefomgeving.

Nog geen plannen vanavond? Zet je smartphone, tablet, laptop of televisie heel luid, neem een drankje in je hand, trek je tofste festivaloutfit aan en maak er een feestje van in je woonkamer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Nog meer thuisfun:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content