https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ze deelde een prachtige foto van dit mooie moment op haar Instagrampagina.

‘One Tree Hill’-actrice Sophia Bush (39) is verloofd

Herlinde Matthys

Sophia Bush (39), die je ongetwijfeld nog kent als Brooke uit de populaire reeks ‘One Tree Hill’, is verloofd. De actrice deelde het goede nieuws via Instagram.


Sophia Bush (39) is officieel verloofd met haar vriend Hugh Grantes. Het koppel is momenteel op reis in Italië, meer bepaald aan het Comomeer. Daar verraste Hugh zijn vriendin door haar in een bootje de grote vraag te stellen. De actrice maakte dit goede nieuws bekend door een prachtige foto van dit mooie moment te posten op haar Instagrampagina.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Sophia Bush (@sophiabush)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Favoriete persoon’


‘Blijkt dat de favoriete persoon van jouw favoriete persoon zijn het beste gevoel ter wereld is’, schreef Sophia als onderschrift bij het kiekje. Ze voegde er nog aan toe dat dit de meest geweldige en emotionele verrassing van haar leven was. De zakenman deelde hetzelfde beeld op zijn sociale media en schreef erbij dat hij dolenthousiast is om zijn leven te delen met zijn grote liefde.

Sophia deelde nog enkele foto’s van het mooie moment. Zo zie je het koppel bij de ondergaande zon in een liefdevolle omhelzing in het bootje liggen terwijl ze naar de ring kijken. Op een ander beeld scheuren ze als echte filmsterren uit een oude Hollywoodfilm over het water en in een laatste post uit de reeks zie je een stralende Sophia die naar eigen zeggen ‘verloofd zijn heel tof vindt’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Sophia Bush (@sophiabush)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tweede huwelijk


Heel wat celebs wensten Sophia in de comments een dikke proficiat. Zo schreef Reese Witherspoon: ‘Ik hou hiervan’ en reageerde ‘One Tree Hill’-collega Hilarie Burton (Peyton): ‘Je vreugde is aanstekelijk. Ik zit hier te grijnzen als een kind!’

Het koppel werd voor de eerste keer samen gespot in mei vorig jaar toen ze hand in hand door Malibu wandelden. Het is trouwens niet de eerste keer dat Sophia in het huwelijksbootje zal stappen. In 2005 wisselde ze het jawoord uit met haar ‘One Tree Hill’-tegenspeler Chad Michael Murray. Het sprookje was geen lang leven beschoren, want vijf maanden later was het koppel alweer uit elkaar.

Meer mooie momenten uit Hollywood:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content