Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Volgens de manager van de tv- en radiopresentatrice is de relatie nog zeer pril.

Siska Schoeters (41) heeft opnieuw de liefde gevonden

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Siska Schoeters is niet langer single. Haar management bevestigt dat de 41-jarige presentatrice sinds kort een relatie heeft met Thomas, een geluidstechnicus die meewerkte aan ‘De wonderjaren’ op VRT 1.

Siska Schoeters is opnieuw verliefd. De 41-jarige tv- en radiopresentatrice bekend van VRT 1-programma’s als ‘Durf te vragen’, ‘De wonderjaren’ en ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ vond zopas de liefde bij ene Thomas, een geluidstechnicus.

Schoeters’ manager Stijn Peeters (broer van Bart) wil niet al te veel kwijt over de prille relatie. ‘Laat ons zeggen dat het heel recent is’, liet hij optekenen door Het Nieuwsblad. Het koppel werd onlangs voor het eerst samen gespot op een verjaardagsfeestje in Tervuren.

Ook De Soete opnieuw verliefd

Schoeters vormde veertien jaar lang een paar met tv- en radiopresentator Tomas De Soete (46). De vonk sloeg in 2007 over in Het Glazen Huis van Studio Brussel, de radiozender waar ze destijds beiden als dj werkten. In maart 2011 werd hun gezin uitgebreid met zoon Lucien (nu 12) en vijf jaar later volgde dochter Minnie (nu 6).

Siska Schoeters
Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn na een persconferentie over Music For Life in 2011. © Getty Images

Eind oktober 2021 kondigde het paar via Instagram aan uit elkaar te gaan. ‘Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden. Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen’, klonk het toen.

De Soete vond inmiddels ook een nieuwe partner. Dat onthulde Schoeters zelf in de mei-editie van ons zusterblad Feeling. ‘Het is een toffe en dat gun ik mijn kinderen helemaal’, aldus de presentatrice. ‘Ik ben zelf lang plusmoeder geweest (De Soete heeft twee kinderen uit een vorige relatie, Martha (16) en Leon (18), red.) en dat is een hele moeilijke rol, maar het kan letterlijk een plus zijn in iemands leven. Dus nee, dat boezemt me geen angst in. Een gelukkige vader betekent gelukkige kinderen, toch?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '