https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Toby Canham/Splash News/Photo News

Begin 2017 mogen we de eerste aflevering verwachten

She’s back: Astrid Bryan krijgt een gloednieuw tv-programma

Ze was eerder al te zien in ‘Astrid In Wonderland’ en ook in 2017 werkt Astrid Bryan aan haar televisiecarrière. De brunette krijgt namelijk een gloednieuw programma op VIJF dat in het voorjaar wordt  uitgezonden.

In ‘Astrid In Wonderland’ nam Astrid ons mee in haar leven als Hollywoodvrouw. Toch is haar leven ze laatste jaren enorm veranderd. Zo is John ondertussen haar ex-man en heeft ze opnieuw de liefde gevonden in de armen van Bram Coppens.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De naam van het programma is nog niet geweten, maar we krijgen in de serie de nasleep van haar scheiding te zien. ‘Ik ben vermagerd van de stress. De dag dat dit voorbij is, spring ik een gat in de lucht.’, aldus Astrid in Gazet Van Antwerpen. Ook komen we te weten hoe gelukkig ze is met haar huidige verloofde. ‘Astrid is veranderd. De mensen mogen dat zien’, zegt Bram in zijn eerste interview met Astrid (GVA).
 

De opnames voor de serie zijn begin september begonnen en gaan nog door tot het voorjaar. Het is ook dan dat de afleveringen te zien zullen zijn op VIJF. Vier jaar geleden nadat het laatste seizoen van ‘Astrid In Wonderland’ werd uitgezonden, maakt Astrid haar comeback op het kleine scherm. 


Bron: Gazet Van Antwerpen

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content