Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

SAY WHAT: ‘Meghan Markle en prins Harry zijn tegen eind deze zomer verloofd’

Het ziet ernaar uit dat we zeer binnenkort weer een royal wedding mogen verwachten. Na amper een jaar samen zou prins Harry (32) zijn Meghan Markle (35) al ten huwelijk willen vragen. En liefst nog voor eind deze zomer! 

Horen we daar huwelijksklokken luiden? Als het van prins Harry (32) afhangt wel! Volgens een goede vriend van de Britse prins zou Harry van plan zijn om 'Suits'-actrice Meghan Markle (35), met wie hij intussen negen maanden samen is, om haar hand te vragen op de verjaardag van hun eerste date. 'Ze zullen verloofd zijn tegen eind deze zomer', aldus de vriend in kwestie.
 

De twee zouden al vaak gesproken hebben over hun toekomst samen en willen volgens de bron 'de rest van hun leven samen doorbrengen'. Momenteel woont Markle nog in Canada, waar 'Suits' wordt opgenomen, de tv-reeks waarin ze gestalte geeft aan juriste Rachel Zane. 'Maar Meghan beseft dat naar Londen verhuizen onvermijdelijk is.'
 


'Harry en Meghan zijn zó verliefd'

Ook denkt de actrice erover om afscheid te nemen van haar acteercarrière en zich meer te focussen op humanitair werk samen met Harry. 'Ze zou graag met Harry aan verschillende projecten werken voor het goede doel', aldus een goede vriendin van Markle. 
 

Diezelfde vriendin bevestigde ook nog dat zowel Harry als Meghan erg zeker is van hun stuk. 'Ze zijn zó verliefd. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe gelukkig Meghan is. Op een schaal van 1 op 10 zou ik zeggen ... 150!' Cuuuute! 
 

Lees ook: 

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '