Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik denk dat het leuk zal zijn om een volwassene te spelen.'

Volgens Lili Reinhart zal er een tijdsprong van 7 (!) jaar zijn in ‘Riverdale’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We wisten al dat er een tijdsprong zou plaatsvinden in het vijfde seizoen van ‘Riverdale’, maar er was nog geen zekerheid over hoe groot die zou zijn. Nu zou het volgens Lili Reinhart gaan om zeven (!) jaar in de toekomst.


De ‘Riverdale‘-cast moet vanaf deze week in quarantaine, zodat de opnames van het vijfde seizoen binnen ongeveer twee weken van start kunnen gaan. Jimmy Fallon sprak voor de virtuele versie van ‘The Tonight Show‘ met Lili Reinhart over dat nieuwe seizoen. Daar vertelde ze dat ze midden in een van de laatste afleveringen van het vierde seizoen de opnames onverwachts moesten stilleggen vanwege de coronacrisis.

Volgens Lili zullen fans het dan misschien ook merken dat er zoveel maanden tussen de opnames zat. ‘We gaan allemaal aanzienlijk meer gebronsd zijn. Misschien ben ik wat aangekomen tijdens de quarantaine, dus ik ga er een beetje anders uitzien. Vijf maanden maakt nogal een verschil. Ik heb het gevoel dat het heel gemakkelijk zal zijn om uiteindelijk in de afleveringen te zien wanneer het maart was dat we filmden en wanneer september.’

Zeven seizoenen?


Jimmy vroeg aan Lili ook wat we van het vijfde ‘Riverdale’-seizoen mogen verwachten. ‘We nemen de eerste paar afleveringen om technisch gezien het vierde seizoen af te werken. En dan in het vijfde seizoen doen we eigenlijk, ik geloof een tijdsprong van zeven jaar in de toekomst.’ Wat wil zeggen dat Betty Cooper en de anderen tegen dan 25 jaar zijn. En daar is Lili héél enthousiast over. ‘We gaan dus geen tieners meer zijn. Ik ben er echt opgewonden over. Ik denk dat het leuk zal zijn om een volwassene te spelen.’ En dat heeft ze aan showrunner Roberto Aguirre-Sacasa te danken. ‘Hij had zoiets van “Ja, laten we vernieuwen”. We zitten niet gewoon zeven seizoenen vast op de middelbare school’, aldus Lili. Zei ze nu zeven seizoenen?! Ook KJ Apa vermeldde eerder al eens zoiets...

Aangezien de opnames pas binnenkort weer van start gaan, is het dus nog even wachten op nieuwe afleveringen van ‘Riverdale’. Zeker nog tot januari 2021. Wij kunnen alvast niet wachten om te zien wat de makers voor ons in petto hebben!

https://www.youtube.com/watch?v=-jjGHnvX3_E&feature=emb_title

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '