Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Zou het echt waar zijn? En zo ja, welke rol zal hij dan spelen?

OMG: vervoegt deze ‘Riverdale’-acteur de cast van ’13 Reasons Why’?

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We hebben nog steeds geen flauw idee wanneer het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ op Netflix zal staan. Maar wat we wel weten is dat een ‘Riverdale’-acteur misschien wel de cast vervoegt. Voorlopig zijn het nog geruchten, maar we hopen zo hard dat het waar is!


Niemand minder dan Hart Denton, die de zogenaamde broer van Betty Chic speelde in ‘Riverdale‘, zou volgens geruchten een rol gescoord hebben in ‘13 Reasons Why‘. Er is nog niets officieel bevestigd, maar er zijn een aantal signalen die erop wijzen.

Stuntdubbel


Zo spotte een oplettende Reddit-gebruiker bij de credits de naam Dalton Rondell die de stuntdubbel van Hart Denton zou spelen in de 11de en 12de aflevering van het derde seizoen. Hart Denton zelf staat voorlopig nog niet tussen de credits. Misschien moest het nog een geheim blijven?

Dat is trouwens niet de enige aanwijzing dat Hart Denton in ’13 Reasons Why’ meespeelt. In januari, tijdens de vermoedelijke opnames van het derde seizoen, werd de ‘Riverdale’-acteur verschillende keren gespot met andere castleden. Hart volgt de ’13 Reasons Why’-acteurs ook op Instagram.

Zou het echt waar zijn? En zo ja, welke rol zal Hart Denton dan spelen? We zijn benieuwd! We vermoeden dat we niet heel lang meer zullen moeten wachten op nieuwe afleveringen, want het derde seizoen zou nog in 2019 uitkomen. Fingers crossed!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '