https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @reesewitherspoon via Instagral / Isopix

De romantische komedie waarin Elle Woods ons de 'bend & snap' aanleerde, dateert alweer van 2001.

‘Het is waar’: Reese Witherspoon bevestigt dat er een derde film komt van ‘Legally Blonde’

‘It’s true.’ Meer woorden had Reese Witherspoon niet nodig om via Instagram alle ‘Legally Blonde’-fans vandaag een appelflauwte te bezorgen. De 42-jarige actrice bevestigt hiermee het nieuws dat Elle Woods haar comeback maakt in een derde film waarin de blonde advocate centraal staat.


Twee dagen geleden berichtten we dat er volgens verschillende bronnen gewerkt zou worden aan een derde deel van ‘Legally Blonde’. De Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline schreef dat Reese Witherspoon haar contract met MGM aan het afronden zou zijn.

De 42-jarige actrice bevestigde het nieuws vandaag op Instagram met een video waarin ze à la hoofdpersonage Elle Woods in een roze bikini op een poolfloat drijft. ‘Het is waar. #LegallyBlonde3’, schreef ze erbij.

Elle Woods 15 jaar later


De romantische komedie ‘Legally Blonde’ kwam uit in 2001 en was zo’n immens succes dat er twee jaar later een tweede deel volgde, ‘Legally Blonde 2: Red, White & Blonde’.

Voor de derde film zou niet alleen Reese Witherspoon terugkeren, maar ook het creatieve team van de eerste twee films. Zo zou producer Marc Platt opnieuw van de partij zijn, alsook de twee originele scenarioschrijvers Kirsten Smith en Karen McCullah.

‘Ik zou graag zien wat Elle Woods vijftien jaar later aan het doen is’, aldus Reese Witherspoon.


Over de verhaallijn van de derde film is momenteel nog niets bekend. Al had Witherspoon tijdens een interview met James Corden drie maanden geleden wel een idee van hoe het scenario er zou kunnen uitzien. ‘Ik zou graag zien wat Elle Woods vijftien jaar later aan het doen is, maar ik heb een goed idee nodig’, aldus de actrice.

Of ook Bruiser Woods z’n comeback maakt, is nog maar de vraag. De chihuahua die gestalte gaf aan het trouwe vriendje van Elle overleed in 2016 op 18-jarige leeftijd.

Nog meer filmnieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content