Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Tijdens de podcast zullen ze de serie bingewatchen en krijgen we achter de schermen-verhalen te horen.

OMG: de ‘Pretty Little Liars’-moeders lanceren podcast

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is ondertussen bijna drie jaar geleden dat de allerlaatste aflevering van ‘Pretty Little Liars’ voor het eerst werd uitgezonden. Nu hebben de actrices die de moeders spelen van Hanna, Aria, Emily en Spencer in de serie aangekondigd dat ze in een podcast genaamd ‘Pretty Little Wine Moms’ alle afleveringen zullen bingewatchen.


Holly Marie Combs (Ella Montgomery), Laura Leighton (Ashley Marin), Nia Peeples (Pam Fields) en Lesley Fera (Veronica Hastings) hebben zopas via een video op sociale media aangekondigd dat ze een postcast lanceren. Tijdens die mededeling begonnen ze met een aangepaste versie van de ‘PLL’-intro op te zeggen die ze na een drietal pogingen goed kregen. ‘Shhh, got a secret, can you keep it? Pretty Little Wine Moms have got a podcast!’, klinkt het in de video.

Pretty Little Wine Moms


Het concept is simpel: tijdens die podcast zullen de vier actrices alle ‘Pretty Little Liars’-afleveringen bingewatchen en dat met een drankje erbij. ‘Pretty Little Wine Moms, een re-watch podcast waarbij we elke aflevering van de volledige “Pretty Little Liars”-serie opnieuw bekijken. Met een glas wijn in de hand, met onze cocktails. Bereid jullie voor, zet jullie schrap, want het wordt een wilde rit’, klinkt het bij Lesley Fera in de videoboodschap. Waarop Holly Marie Combs vanuit haar auto, waar ze zich naar eigen zeggen verstopt voor haar kinderen, aanvult met ‘Hashtag #icandrinktothat‘.

De podcast gaat live op 29 mei (oorspronkelijk 26 mei) en we mogen ons verwachten aan scoops en achter de schermen-verhalen. Daarnaast krijgen we ook verrassingen en speciale gasten. Wil dit zeggen dat ook Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell en Troian Bellisario, die de dochters in ‘Pretty Little Liars’ spelen, te horen zullen zijn? Fingers crossed!

Waar de podcast precies te beluisteren zal zijn, is nog niet duidelijk, maar dat komen we hopelijk snel te weten via Instagram of Twitter.

https://twitter.com/plwmpodcast/status/1258100368212279296

‘PLL’ bingewatchen


Wil jij net als de ‘Pretty Little Liars’-actrices de serie helemaal opnieuw bingewatchen? De titel is bij ons jammer genoeg van Netflix gehaald in april. Maar er is toch een manier om de serie (voorlopig) nog te bekijken, maar dan wel zonder Nederlandse ondertiteling. Zet de taal van je Netflixaccount gewoon in het Engels! Op die manier kan je toch nog kijken. Het is mogelijk dat de serie binnenkort volledig verdwijnt van Netflix, dus snel zijn is de boodschap.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Luister meer

LUISTERTIPS: 15 meeslepende misdaadpodcasts voor fans van true crime
Pedro Elias maakt podcast over zijn hypochondrie
LUISTERTIP: Harry en Meghan delen eerste aangrijpende aflevering van hun podcast
Prins Harry en Meghan Markle sluiten deal met Spotify om podcasts te maken
12 podcasts waar je als tiener echt iets van kan opsteken
Kate Middleton praat in podcast voor het eerst openhartig over haar zwangerschappen én over mama zijn
LUISTERTIP: in ‘Elke Dag Vakantie' praten Eva Daeleman en haar man Stijn openhartig over hun miskraam
An Lemmens is opnieuw verliefd
Herman Brusselmans (60) over vaderschap: 'Een kind met Lena (25) is niet uitgesloten'
Wijnliefhebber? Dan is deze wijnpodcast ongetwijfeld iets voor jou
James Cooke: 'Het is heel raar, maar ik weet waar en hoe ik zal sterven'
Jelle Cleymans: 'Ik heb eens een date gehad via Tinder'
'De hele straat stond vol met vuilniszakken': Josjes verhuis van Nederland naar België verliep niet zonder slag of stoot
PODCAST: verdwijnt Sprite binnenkort ook bij ons?
'Ik heb mezelf dit jaar vaak in de arm moeten knijpen om te beseffen wat er allemaal aan het gebeuren is'
Binnenkort kan je live podcasten op Facebook