Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het is niet de eerste keer dat haar man in een videoclip opduikt.

ZIEN: P!nk toont in nieuwe videoclip hoe hard ze moet vechten voor haar relatie

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het gezinsleven van zangeres P!nk loopt niet altijd van een leien dakje en dat wil ze met haar nieuwe videoclip aan haar fans duidelijk maken. In de clip laat ze voor het eerst zien dat het artiestenleven allesbehalve rozengeur en maneschijn is.


De video van haar nummer ‘90 Days‘ start met een flashback naar ‘The Ellen DeGeneres Show’ waar ze onlangs te gast was. Tijdens haar bezoek aan Ellen sprak ze voor het eerst over hoe moeilijk ze het vindt om haar kinderen Willow (8) en Jameson (2) op te voeden tijdens een tournee.

13 jaar


Na die flashback verschuift de focus naar de relatie met haar man Carey Hart, die ook niet altijd even vlotjes verloopt. In de clip krijgen we te zien hoe ze samen lachen en dansen, maar ook hoe hard ze uit elkaar groeien. ‘Ik lach, maar ik lieg‘, zingt de zangeres melancholisch terwijl je kan zien hoe ze het steeds moeilijker krijgt met zichzelf.

Het koppel is al meer dan dertien jaar getrouwd, maar bewijst dat ook zij hun ups en downs hebben. Het is trouwens niet de eerste keer dat we Carey Hart in een clip van zijn vrouw zien opduiken. Hij speelde eerder ook al rolletjes in de video’s van haar nummers ‘Just Give Me a Reason‘ en ‘Just Like Fire’.

Ook dit nummer en de bijpassende clip zijn er weer ‘boenk’ op en tonen nog maar eens aan wat voor een talentvolle vrouw P!nk is. Repeat!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '