Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

‘Wie weet ligt er binnen achttien jaar plots een inschrijvingsformulier van “De Mol” op tafel!’

CUTE: ex-priester Pieter uit ‘De Mol’ is papa geworden

Begin maart kregen we te horen dat ex-priester én ex-Mol Pieter papa zou worden. Zijn vrouw Dauphine is nu bevallen van een meisje. En daar is het koppel duidelijk erg blij om.

Pieter Delanoye (38) is zonet papa geworden van zijn eerste kindje, samen met vrouw Dauphine. De twee trouwden begin vorig jaar in Brugge, nadat Pieter zijn priesterschap had opgezegd voor de liefde. Nog geen jaar later maakten Pieter en Dauphine bekend dat ze een kindje verwachtten en nu is het dan eindelijk zover. Ze werden de trotste ouders van Aurelle.

Ex-Mol en toekomstige Mol?

In een eerder interview met de Krant van West-Vlaanderen grapte Pieter ook al dat hij het wel leuk zou vinden moest zijn dochter ook ooit meedoen aan ‘De Mol’. ‘Wie weet kijken we binnen een paar jaar samen naar “De Mol”, of ligt er binnen achttien jaar plots een inschrijvingsformulier van “De Mol” op tafel.’

Pieter kent er natuurlijk alles van want in seizoen 6 kroop hij zelf in de huid van de saboteur en legde hij de groep meermaals in de luren. Het was toen Lloyd die hem ontmaskerde in de finale en de groepspot 27.665 euro mee naar huis nam. Pieter sloeg niet alleen als Mol, maar veroverde ook veel harten bij kijkend Vlaanderen.

Wij wensen de kersverse ouders alvast veel geluk en succes toe!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '