Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Zijn vriendin werd eind maart nog met een bolle babybuik gespot.

Jonah Hill (39) is voor het eerst papa geworden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Jonah Hill en zijn partner Olivia Millar verwelkomden hun eerste kindje samen. Een persverantwoordelijke van de acteur bevestigde dit geweldige nieuws.

Jonah Hill is een supergrappige acteur die je kan kennen uit onder meer ‘The Wolf of Wall Street’, ’21 Jump Street’ en ‘Moneyball’. Geruchten deden sinds vorige zomer de ronde dat hij een relatie heeft met Olivia en de twee werden in september voor het eerst in het openbaar gezien. De twee lieten er duidelijk geen gras over groeien, want de modeontwerpster werd eind maart met een bolle babybuik gespot.

© Photo News

De kleine spruit kwam onlangs ter wereld. Dat bevestigde een persverantwoordelijke van Jonah aan het Amerikaanse magazine People. Het koppel zou volgens verschillende bronnen ook verloofd zijn, maar dat heugelijke nieuws werd nog niet bevestigd.

Zelf net mama geworden, dan wil je dit zeker lezen: BABY LOVE: 7 nieuwigheden in baby- en peuterland om deze maand te ontdekken

Paniekaanvallen

De kans is klein dat we een foto of zelfs een naam zullen te weten komen van hun kindje, want Jonah schermt zijn privéleven enorm af en verwijderde vorig jaar zelfs zijn sociale media. De acteur deelde eerder in een open brief aan zijn fans mee dat hij al lang worstelt met anxiety en paniekaanvallen en dus de schijnwerpers wil mijden in de toekomst.

Nog meer geweldig babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '