Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pairi Daiza

Je krijgt er dankzij hun Sweet Friday bijna 50 % (!) korting.

WEEKENDTIP: je kan de komende dagen voor € 20 een bezoekje brengen aan Pairi Daiza

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Nog niets gepland komend weekend? Dat komt dan goed uit, want dierenpark Pairi Daiza pakt naar aanleiding van Black Friday uit met een wel héél interessante actie: Sweet Friday, waarmee je bijna 50 % (!) korting krijgt op je toegangsticket.

Wie het weerbericht vandaag al gecheckt heeft, weet dat het de komende dagen zacht én zonnig wordt buiten. Ideaal moment om die zetel en dat warme dekentje nog eens in te ruilen voor een iets spannendere herfstactiviteit, dus! Ons vind je sowieso in Pairi Daiza, want het dierenpark is nu eenmaal de plek bij uitstek voor een gezellige dag in openlucht én het komt met een opvallende actie op de proppen!

Unieke voedermomenten

Geen Black, maar wel een Sweet Friday in de dierentuin. Je krijgt er op 25 (da’s morgen al!), 26 en 27 november namelijk bijna 50 % korting op je toegangsticket, waardoor je er amper € 20 betaalt voor een dagje vol plezier tussen de gorilla’s, panda’s, giraffen, wolven en olifanten. ‘Tijdens deze drie dagen kan je ook profiteren van speciale aanbiedingen in onze restaurants en shops. Een geweldige manier om jezelf te trakteren op een kleine hartverwarmende traktatie’, belooft het park nog op zijn website.

Je zal in de verschillende werelddelen van het park trouwens ook meteen van een unieke ervaring kunnen genieten, want tijdens het feestweekend zullen de verzorgers speciale voedermomenten voorzien voor de inwoners van Pairi Daiza. Wil je het zelf meemaken? Dan koop je je tickets (met korting) best al even op voorhand, zodat je lange wachtrijen aan de kassa kan vermijden. Dat doe je via de website.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '