Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

'Wandelingen langs het water en je zelfgebreide truien, oma Dorrie ik zie je graag.'

Orlando Bloom schrijft emotionele boodschap aan zieke oma

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Orlando Bloom heeft een superhechte band met zijn oma Dorrie. Helaas ligt de 98-jarige vrouw op sterven. De acteur waakt aan haar zijde.


Oma Dorrie heeft een speciaal plekje in het hart van Orlando Bloom. De vrouw is maar liefst 98 jaar, en werd onlangs helaas ernstig ziek. Terwijl ze op haar sterfbed ligt, waakt kleinzoon Orlando aan haar zijde en blikt hij terug op de heerlijke tijd met zijn memeetje.

‘Heerlijke zondagmiddagen’


‘Ik koester de herinneringen en de momenten’, aldus Orlando op Instagram onder een aantal foto’s van hem en Dorrie. ‘We worden allemaal geboren, we worden oud, we worden ziek en dan sterven we. We weten dat, dus heb elkaar lief. 98 jaar en ik ben zo blij dat ik daar deel van mocht uitmaken.’

‘Ik lig ’s nachts wakker en besef dat ze binnenkort zal heengaan, misschien zelf voor ik opsta’, schrijft Orlando. ‘Ik denk terug aan die heerlijke zondagmiddagen met Yorkshire pudding (zij maakte de allerbeste), geroosterde aardappelen en boontjes uit de moestuin. Wandelingen in het veld of langs het water, en warme zelfgebreide truien. Al die liefde en herinneringen. Ik ben zo dankbaar voor mijn oma Dorrie, ik zie je graag.’

Op de Instagramfoto’s zit Orlando naast zijn oma, die in bed ligt. Hij houdt haar stevig vast en beiden glimlachen. De acteur geeft haar ook een liefdevolle kus op haar hand. Katy Perry steunt hem en reageerde: ‘Love you angel’. Het ex-koppel zou officieel weer bij elkaar zijn. Ze poseerden twee weken geleden zelfs samen op de rode loper.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '