Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PhotoNews

Het doet - niet toevallig - een beetje Tomorrowland aan

Op dit lied gaan we vieren wanneer de Rode Duivels scoren op het EK

Na Stromae in 2014, ging ook deze keer de eer om het officiële Rode Duivels-lied te maken naar de grootste Belgische artiest van het moment. En er is niemand die kan ontkennen dat dat momenteel het populaire dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike is. De nummer één-dj's ter wereld stelden hun EK-anthem deze ochtend voor op Studio Brussel.

Twee jaar geleden mochten we bij elke goal van de Rode Duivels springen op de beats van Stromaes 'Ta Fête'. Dit jaar gaat het er dankzij de resident dj's van Tomorrowland nog iets harder aan toe. Dimitri Vegas & Like Mike waren deze ochtend op bezoek bij Studio Brussel en lieten Siska Schoeters en haar luisteraars hun EK-lied 'Melody' horen. Niet toevallig geeft het lied ons het gevoel dat we op een overvolle festivalweide in Boom zijn beland, wat het wel ideaal maakt om volledig los op te gaan wanneer onze Duivels het EK winnen (of een match, om te beginnen).

 

'Het is een hele eer om daarvoor gevraagd te worden door de voetbalbond', vertelde Dimitri Vegas aan Siska. 'Het lied is ongeveer een jaar geleden ontstaan in Los Angeles na een barbecue met Steve Aoki en Ummet Ozcan.' De clip, die volgende maand zou uitkomen, werd gedraaid door slimste mens en sympatico Adil El Arbi.

 

Beluister het EK-lied van Dimitri Vegas & Like Mike hier.

 

Lees ook:

 

Stubru maakt eerste namen voor Dance With The Devils bekend

 

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters is zwanger!

 

INTERVIEW: Siska Schoeters over het (plus)moederschap en haar lief Tomas

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '