Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Altijd al in de Ligusterlaan willen wonen?

OMG: het huis van de familie Duffeling uit de Harry Potter-films staat te koop!

Harry Potter-fans kunnen net zoals hun idool in de bezemkast onder de trap wonen als ze willen. Het huis van de familie Duffeling staat namelijk te koop. Het huis met drie slaapkamers kan voor iets meer dan een half miljoen euro van jou zijn.

Het huis is gelegen op een rustige locatie en is volledig gerenoveerd. Voor de geïnteresseerden: op het gelijkvloers is er een grote inkomhal, een keuken en eetkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping kan je drie slaapkamers vinden en nog een extra badkamer.
 

In de Harry Potter-films was dit het huis van de familie Duffeling. De Ligusterlaan 4 komt in verschillende van de films voor en er zijn dan ook heel wat herinneringen gekoppeld aan het huis. Natuurlijk is er het kleinste kamertje onderaan de trap, maar ook de woonkamer kwam meerdere keren in beeld. Denk maar aan alle Zweinsteinbrieven die door de ruimte vlogen of aan de opgeblazen tante van Harry.
 

In mei 2010 werd het huis al een keer verkocht voor ongeveer 338.000 euro. Nu staat het weer op de markt, maar zo ‘goedkoop’ kom je er dit keer niet vanaf. Na alle renovaties is de prijs opgeklommen tot een half miljoen euro. Toch eerst nog een beetje sparen, denken wij zo.
 

Nog meer lezen over 'Harry Potter'?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '