Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Gregory Van Gansen/Photo News

'Je moest eens weten hoe snel ik die verliefdheid zag aankomen.'

OH LA LA: Studio 100-baas Hans Bourlon vertelt over Gert en zijn K3-romances

Hans Bourlon en Gert Verhulst zijn twee handen op een buik. De twee werken al jaren samen, maar buiten de Studio 100-muren komen ze ook goed overeen. Zo zag Hans Gerts relaties met ex-K3'tjes Karen en Josje al van ver aankomen. 'Die K3-romances? Ze waren niet af te remmen.' 

Studio 100-baas Hans Bourlon blijft het liefst van al op de achtergrond. Maar de 55-jarige man heeft nu het boek 'De blik van Bourlon' uitgebracht, waarin hij met een humoristische knipoog op bepaalde momenten in zijn leven terugkijkt. En jawel, in dat leven speelt collega Gert Verhulst een grote rol. 

 

'K3 loves you'

Hans en Gert besloten in 1996 Studio 100 op te richten. Sindsdien is er veel gebeurd. Zo kreeg Gert bijvoorbeeld gevoelens voor Karen Damen én Josje Huisman van K3. Hans volgde die verliefdheid vanop de eerste rij. 'Je moest eens weten hoe snel ik die romances zag aankomen', vertelt Hans aan Story.

Zulke dingen gebeuren nu eenmaal en vielen toen ook niet af te remmen.

De Studio 100-baas bleef er vooral heel open-minded onder. 'Ik heb Gert in die zaken nooit advies gegeven. Ik was er vooral om te luisteren en om hem te steunen in al zijn keuzes.'

 

Gert Verhulst was een goede vier jaar samen met Karen Damen. De twee mediafiguren gingen als vrienden uit elkaar. In 2012 had hij enkele maanden een relatie met Josje Huisman. Tegenwoordig deelt Gert lief en leed met zijn vriendin Ellen Callebout.

 

 

Een bericht dat is gedeeld door @gertverhulst op

 

Bron: Story

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '